TBVL | Kızlar bangır bangır!

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı (yeni sponsorluk anlaşması ile beraber artık Galatasaray Daikin de diyebiliriz) Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nin 16. haftasında Ankara deplasmanında İlbank'a konuk oldu. Hafta içinde Cev Cup Challenge etabında Impel Wroclaw karşısında galip gelen takımımız yoluna hız kesmeden devam ediyor. Ankara deplasmanında 1-3 galip ayrılan takımımız zirve takibini sürdürdü. Takımımız maçta 4 ace sayısı bulurken 14 blok sayısı üretti. Bireysel performanslarda Nadia Centoni 20 sayı ile takımımızın en skorer ismi olurken Güldeniz 17, Aslı 15 sayı üretti.

Karşılıklı başlayan ilk setin ilk sayılarından sonra ilk teknik molaya 5-8 önde girdik. Moladan sonra aradaki farkı kapatıp beraberliği yakalayan İlbank'a öne geçme fırsatı tanımadık ve ikinci teknik molaya 1 sayı ile önde girmeyi başardık. İkinci teknik moladan sonra üstünlüğü yakalayan ev sahibi ekip bu üstünlüğü fazla sürdüremedi ve Galatasaray Daikin 21-23 üstünlük yakaladı. Mola alan rakibimiz bu noktadan sonra daha iyi bir oyun sergileyerek ilk seti 26-24 kazandı.

İkinci sete önde başlayan takımımız ilk teknik molaya 4-8 önde girdi. Setin ikinci bölümünde de üstünlüğü devam eden takımımızın ikinci teknik moladaki üstünlüğünden sonra set 20-25 lehimize bitti.

Üçüncü sette ilk teknik molaya 6-8 önde girdik. İlk teknik moladan sonra dengeli oyun devam ederken Galatasaray Daikin ikinci teknik molaya 14-16 önde girdi. Son bölümde Aslı Kalaç'ın peş peşe bulduğu sayılar ile takımımız seti 20-25 kazanarak 1-2 öne geçti.

Son sete kötü başlayan ekibimiz kısa zamanda toparlanarak 7-8'lik skor ile ilk teknik molaya lider girdi. İkinci teknik molaya kadar farkı bir ara 5 sayıya kadar çıkarsak da teknik molaya 14-16 üstünlüğümüz ile gidildi. Son bölümde oyun dengesini yitirmeyen takımımız seti 21-25, maçı da 1-3 kazanarak 14. galibiyetini aldı.

Galatasaray Daikin bu sonuçla puanını 38'e çıkardı. Takımımız TBVL 17. haftasında kritik maçlarından birine yeni spor salonu Taç Spor Daikin Park'ta çıkacak. Vakıfbank ile 20 Şubat Cumartesi saat 14:00'te karşı karşıya gelecek Galatasaray Daikin bu maça taraftar desteği bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0