Ekrem Memnun: Özgüvenimizi geri kazanıyoruz..

Bilyoner.com Türkiye Kupası'nın çeyrek final aşamasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Ekrem Memnun karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rakibi karşısında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını dile getiren Memnun, takım olarak bu sezon şanssız karşılaşmalar oynadıklarını ve özgüven kaybı yaşadıklarını belirtti. Galatasaray kadın basketbol takımının başantrenörü Ekrem Memnun'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Biz bu sene takım olarak çok büyük sorunlar ve şanssızlıklar yaşadık. İstemeyeceğimiz, bize yakışmayan mağlubiyetler aldık ve özgvüven kaybı oluştu. Bu maçta da bu nedenle kendi oyunumuzu yansıtamadık ama elimizden geleni yaptık. Bu galibiyet özgüven açısından bizim için artıya geçeceğimiz bir maç oldu. Beşiktaş çok dikkat edilmesi bir takımdı. Oyuncularımı kutluyorum. 

Maç maç oyunumuzu yukarıya götürmek istiyoruz. Yarın da kadromuz bu şekilde olacak. BGD büyük çıkış yakalayan bir takım. Kazanmayı çok isteyeceklerdir. İki takım da birbirini çok iyi tanıyor yarın da kazanmaktan başka bir şey düşünmeyeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0