Ergin Ataman: Aslan gibi oynadık!

Pınar Karşıyaka karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan ve adını yarı finale yazdıran Galatasaray Odeabank erkek basketbol takımında karşılaşma sonrasında baş antrenör Ergin Ataman basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak müthiş bir oyun ortaya koyduklarını ve "Aslan gibi" oynadıklarını belirten Ataman, şampiyonluk hedefiyle mücadele ettiklerini dile getirdi. Transfer konusuna değinen deneyimli başantrenörün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün oyuncularım gerçek bir aslan gibi oynadılar. Hepsiyle gurur duyuyorum. Galatasaray camiası da gurur duyuyor. Bugün atmosfer, taraftar ve takım da müthişti. Euroleague bizi haksız yere organizasyonuna almadı ama adım adım kupaya gideceğimizi söylemiştik. Bunun da sinyallerini verdik. Karşıyaka hiç küçümsenecek bir takım değil ve bizi de ilk maçta yenmişlerdi. İlk periyotta başa baş bir oyun oldu ama ondan sonra sahanın hakimi bizdik. Hücumda Errick’in başlattığı performans ile diğer oyuncuların da katkısı, Chuck’ın devreye girmesi, sakatlıktan dönen Caleb’in katkı vermesiyle sahada müthiş bir basketbol vardı. Bu takım bu kupanın en büyük adayı olduğunu gösterdi. Basketbol arzusuyla, taraftarıyla bugün müthiştik. Takımı kutluyorum.

Bugün maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Galatasaray hiçbir zaman bitmez. Bitti dediği gün toparlar ve daha da yukarı çıkar. Futbol takımımız iyi gitmiyor olabilir ama basketbol takımımız asla düşmez.

Bu takıma bir oyuncu alırsak bu çok üst düzeyde bir oyuncu olacak. Hollman da adaylar arasındaydı ama ilerlemedi. Bakarsınız NBA’den çok büyük bir oyuncu getirebiliriz. Acelemiz yok. Bizi şampiyonlukta sırtlayacak büyük bir isim hedefliyoruz. Gördüğünüz gibi takım da Caleb Green’in dönmesiyle gayet iyi durumda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0