Ergin Ataman: Zirvenin takipçisiyiz..

Basketbol Süper Ligi'nde evinde ağırladığı Uşak Sportif karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan ve sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray Odeabank erkek basketbol takımında baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Hücumda doğru alan paylaşımı yaptıklarını ve iyi hücum ettiklerini vurgulaya Ataman, zirvenin takipçisini olduklarını söyleyerek oyuncularını tebrik etti. Başantrenörümüz Ergin Ataman'ın açıklamaların tamamı ise şu şekilde..

Hafta içinde Eurocup'ta önemli bir galibiyet alarak çeyrek finale yükseldik. Böyle maçların hemen sonrasında oynanan maçlar tehlikelidir ama takımım bugün karakterlerini sahaya yansıttı. Hücumda 24 asistle oynadık bu akşam. Alan paylaşımımız da iyi olduğu için yüksek yüzdelerle oynadık. Zaman zaman çok iyi basketbol oynayarak farkı 20 sayının üzerine çıkardık. 

Yorgun oyuncularımızı da dinlendirme şansı bulduk. Ligde zirvenin takipçisiyiz. Bu tip maçları kayıpsız geçmek bizi zirveye taşıyacaktır. Oyuncularımı kutluyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0