TBVL | Eczacıbaşı engelini aşamadık..

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nin yirminci haftasında takımımız Galatasaray Daikin, Eczacıbaşı takımına konuk oldu. Bu sezon final etabını garantileyen iki takımın artık formalite sayılabilecek karşılaşmasında esas hedefini Avrupa'ya çekmiş takımımız maça çok fazla konsantre olamadı ve maçı 3-1 kaybetti. Nadia Centoni'nin 17, Charlotte Leys'in de 14 sayısı bulunan maçta takımımız 5 ace ve 5 blok sayısı üretti. Bu sonuçla takımımız 40 puan ile 4. sıradaki yerini korurken ligde üst üste 4. mağlubiyetini almış oldu.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette ilk teknik molaya 7-8 önde giren taraf takımımız oldu. Hücumlarda Boskovic'i durduramayan Galatasaray Daikin mecbur bir şekilde ikinci teknik molaya 16-13 geride girdi. Bu noktadan sonra geri dönüş çabalarımız sonuç verdi ve eşitliği yakaladık. Oldukça çekişmeli geçen son sayılardan sonra Eczacıbaşı seti 26-24 kazanarak öne geçti.

İkinci sette yine kıyasıya mücadele vardı. İlk teknik molaya 8-6 geride girmemize rağmen sete asılarak üstünlüğü elimize geçirdik. Aslı'nın servisleri ile etkili olduğu turda teknik molayı 14-16 önde geçtik ve moladan sonra da farkı açtık. Seti 17-25 kazanarak maça denge getirdik.

Maçın bu noktadan sonraki bölümünde Eczacıbaşı servis karşılamada zorlanan Neriman'ı oyundan çıkararak Hande Baladin ile başladı. Takımımız bu değişikliğe olumsuz reaksyon verirken oyundan yavaş yavaş kopar görüntü sergiledi. Üçüncü seti 25-19 kaybeden takımımız dördüncü seti de 25-17 kaybetti ve bu deplasmandan puan çıkarmayı başaramadı.

Takımımız 19 Mart Cumartesi günü bu sezon ligde içerideki son maçını Halkbank karşısında oynayacak. Mücadele saat 14:00'te başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0