TEVL | Galibiyet serisini Arkas bitirdi..

Türkiye Erkekler Voleybol Ligi'nin 19. haftasında takımımız Galatasaray HDI Sigorta, yakaladığı 3 maçlık galibiyet serisini sürdüremedi. İzmir deplasmanında Arkas Spor ile karşılaşan takımımız mücadeleden 3-0 mağlup ayrılarak final etabına katılma yolunda ciddi bir yara almış oldu.

Maça hücum hataları ile başlayan takımımız 4-0'lık seride mola aldı. Mola dönüşünde toparlanamayan Galatasaray HDI Sigorta teknik molaya da 8-2 geride girdi. Arkas'ın oldukça etkili olan oyununa hiçbir türlü cevap veremeyen takımımız ikinci teknik molaya da 16-3 geride girdi. Seti 25-13 ile kazanan Arkas oldu.

İkinci sette oyuna ortak olmayı başaran takımımız ilk teknik molaya 6-8 önde girdi. Sette dengeli oyun devam ederken ikinci teknik molaya Arkas 16-15 önde girdi. Teknik moladan sonra karşılıklı sayılar devam etse de Arkas hem ev sahibi avantajını hem de kaliteli oyuncularının farkını belli ederek seti 25-22 kazandı.

Son sete yine önde başlayan Galatasaray HDI Sigorta ilk teknik molaya Katic'in sayısı ile 5-8 önde girdi. Teknik moladan sonra çokça hücum hatası yaparken aldığımız sayılarla hatalarımızı skor bazında dengelemiş olduk. Rouzier'in iki ace sayısı Arkası'ın ikinci teknik molaya 16-13 önde girmesini sağladı. Yakaladığı avantajı koruyan ve daha da genişleten Arkas seti 25-19, maçı da 3-0 kazanarak üçüncülüğünü sürdürdü.

Bu maçtan puan alamayarak 27 puan ile Milli Piyango'nun gerisine düşen takımımız final etabı hattından da 3 puan daha uzaklaşmış oldu. İlk 4 takımın katılacağı final etabı için 4. sıradaki İBB'nin şu an 34 puanı bulunuyor. Üç haftası kalan ligde haftaya Şahinbey'in ligden çekilmesi ile bay geçecek takımımız son iki hafta ilk iki sıradaki Fenerbahçe ve Halkbank ile mücadele edecek. Bu maçlardan kesinlikle galip ayrılması gereken takımımız dördüncülük mücadelesi veren rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek.

Uzun lafın kısası, Galatasaray HDI Sigorta bu sezon için yolun sonuna geldi desek, herhalde yanlış bir tabir olmaz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0