ZTK | Yarı finaldeki rakibimiz Çaykur Rizespor..

Süper Lig ve Avrupa Ligi'ne havlu atan Galatasaray, geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamladığı Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final turunda Akhisar Belediyespor karşısında iki maç sonunda elde ettiği 3-2'lik skorla adını yarı finale yazdırmayı başardı. Mustafa Denizli'nin görevden ayrılması sonrasında altyapı antrenörü Orhan Atik ile yola devam kararı alan takımımızda, genç teknik adam böylelikle ilk maçına kupada Akhisar Belediyespor karşısında çıkmış oldu. Manisa temsilcisini eleyerek bir üst tura yükselen takımımız, çeyrek final turunda Medipol Başakşehir'i eleme başarısı gösteren Hikmet Karaman önderliğindeki Çaykur Rizespor ile yarı finalde kozlarını paylaşacak. 

Antalya Arena'nın finaline ev sahipliği yapacağı Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin diğer ayağında ise Torku Konyaspor ile Fenerbahçe karşılaşacak. Çift maçlı eleminasyon sistemi üzerinden oynanacak olan yarı final turunun ardından iki maç sonunda rakibine üstünlük sağlayan takım Ziraat Türkiye Kupası'nda adını finale yazdıracak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0