Blake Schilb: Biz ligi de kazanmak zorundayız..

Strasbourg karşısında tarihi bir zafere imza atarak Eurocup'ta mutlu sona ulaşan Galatasaray Odeabank'ın başarılı oyuncusu Blake Schilb bugün gerçekleştirilen şampiyonluk fotoğraf çekiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kulüp tarihine geçecek önemli bir başarıya imza attıklarını dile getiren Schilb, bu başarıda taraftarın etkisinin çok büyük olduğunu vurguladı. Çek Cumhuriyeti pasaportuna sahip olan Amerikalı oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Şu anda Türk Telekom Arena’dayız. Burası inanılmaz bir atmosfere sahip. Taraftarlarımız Strasbourg maçını adeta futbol maçının atmosferine çevirmişti Abdi İpekçi Arena’yı. Çılgınca bir ortam vardı o gün ve tarihe geçecek bir başarıya imza attık taraftarlarımızla birlikte. Büyük bir maç yaşadık. 
Galatasaray basketbolu her zaman tarihsel olarak başarılara imza atmış bir kulüp ve seneye de Euroleague’de mücadele edeceğiz. Avrupa’da saygınlığı olan bir kulüp Galatasaray. Adım adım gitmemiz gerekiyor. Önce Eurocup’ı kazandık ve sırada Euroleague’de başarı elde etme zamanı. 
Koç Ergin Ataman, kulüp organizasyonu ve takımla birlikte herkes başarılı bir noktaya geldik ama henüz hedeflerimiz bitmedi. Şimdi sırada Türkiye Ligi’ni birinci bitirip şampiyon olmak var. Biz ligi de kazanmak zorundayız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0