Fernando Muslera: İki maçtır hakemlere karşı oynuyoruz..

Antalyaspor karşısında sahadan 4-2 mağlup ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Fernando Muslera yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Uruguaylı file bekçisi özellikle son iki haftadır hakemlere karşı mücadele etmeye başladıklarını dile getirirken, takımın kötü performansının yanı sıra saha dışında da sorunlarla uğraştıklarını belirtti. Fernando Muslera'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

1-1'e kadar dengeli bir oyun vardı. Sonrasında Eto'o'nun attığı gol sonrası oyun tamamen değişti. Bugün 17 kişiye karşı oynadık. Hakemler sahanın fenomeniydi. 3 gün önceye dönersek Fenerbahçe derbisinde Podolski'nin attığı bariz bir gol var, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılan. Bugün de Eto'o'nun elle attığı gol vardı. O maçı da 17 kişiye karşı oynamıştık.

Eto'o için bir parantez açmak istiyorum. Daha önce Olcan ile, Semih ile biz fair play yaptık. Aynı davranışı Eto'o'dan da beklerdim. Attığı gol yüzde yüz eldi. Eto'o elle gol attı ve iyi bir kaptan, oyuncu olarak dürüstçe bunu hakeme söylemeliydi. Eto'o bunu yapmalıydı. Zor ve kötü bir sezon geçiriyoruz, bu doğru ama şu anda üstümüze oyunların oynandığını düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0