Jan Olde Riekerink: Hakemler hakkında yarım saat konuşabiliriz..

Süper Lig'de haftalar önce havlu atan ve Türkiye Kupası'nda tek hedef olarak yola devam eden Galatasaray'da ligin 29.haftasında kaybedilen Antalyaspor karşılaşması sonrasında teknik direktör Jan Olde Riekerink açıklamalarda bulundu. Takım olarak dönem dönem iyi bir oyun ortaya koymaya başladıklarını belirten Hollandalı deneyimli çalıştırıcı, son maçlarda hakemlerin kararlarının aleyhte olmaya başladığına dikkat çekti. Hakemler hakkında yarım saat konuşabiliriz diyerek hataların çokluğuna dikkat çeken Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün kendi performansımıza ve gösterdiğimiz oyuna bakmalıyız. Zaman zaman iyi oynadık ama maça iyi başlamadık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Oyunda kontrolümüz vardı. Ardından 2. gol geldi. Biz beraberliği yakaladık ama sonradan geri çekildik. Biraz daha ileri gidebilirdik ama olmadı.

Diğer haftalarla kıyaslarsak bugün daha fazla mücadele eden bir Galatasaray vardı. Hakem kararlarıyla ilgili de biraz daha şanslı olmamız gerekiyor. Fenerbahçe maçıyla ilgili otursak yarım saat tartışabiliriz. Hakem kararları bazen lehinize bazen aleyhinize olur. Lukas Podolski'nin golünde hakemin bayrağı vardı. Bugün ilk yediğimiz golde ofsayt olabilir. Hakemin takdiri rakipten yana oldu. İkinci gol maçın kırılma anıydı. Rakip topu elle düzeltip golü attı. Hakemler tercih haklarını rakipten yana kullanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0