İşinize gelince camianın evladı..

Aslında bu yazı maç yazısının final paragrafıydı fakat özel bir başlığı hakediyor. Herkesin görmesi, akıllarda kalması adına. Son bir paragraf, Sabri Sarıoğlu için. Karşılaşmanın 80. dakikasında Selçuk İnan sakatlığı sebebiyle kenara gelirken kaptanlık bandını da Sabri Sarıoğlu'na vermesi için Emre Çolak'a verdi. Emre pozisyon sonrasında bandı alıp Sabri'ye götürdü ancak her fırsatta Galatasaraylılığından, camianın evladı olmasından, altyapıdan yetişmesinden bahseden Sabri Sarıoğlu kaptanlık bandını kabul etmedi.


Emre bu hareket sonrasında sudan çıkmış balıkvari, elinde kaptanlık bandıyla sahada dolaştı bir süre ve kenardan gelen talimat sonrasında bandı kendi koluna taktı. Kimse kusura bakmayacak. Şartlar ne olursa olsun, hiçbir oyuncunun böyle bir hareket yapma lüksü yok. Armadan, formadan, kaptanlık bandından büyük değilsin. Beğenmiyorsan, çeker gidersin. İşinize gelince camianın evladı ama işinize gelince hepiniz büyük profesyonelsiniz. Yapma ya!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0