TKBL | Sarayın Sultanları seriyi eşitledi..

Bu sezon gerek saha dışı, gerekse saha içinde birden fazla sorunla uğraşan Galatasaray kadın basketbol takımı play-off çeyrek final serisinin 2.maçında Kayseri temsilcisi Abdullah Gül Üniversitesi'ni evinde ağırladı. 12 Nisan Salı günü oynanması planlanan karşılaşma öncesinde Galatasaray kadın basketbol takımının beş oyuncusu gıda zehirlenmesi geçirmiş ve öğle saatlerinde kulübümüzün erteleme talebi federasyon tarafından rededilmesine karşın karşılaşmanın başlama saatinden sadece 2 dakika önce yine aynı federasyon yetkilileri tarafından 13 Nisan Çarşamba gününe ertelenmişti. Erteleme maçında rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Sarayın Sultanları sahadan 56-40 galip ayrılarak seriyi 3.maça taşıdı. Kayseri temsilcisi karşısında 15 sayı - 15 ribaund ile her iki pota altında da dominant bir oyun sergileyen Ann Wauters galibiyette başrol oynarken, 11 sayı üreten Bahar Çağlar galibiyette pay sahibi oldu. 

Alacakları ödenmemesi nedeniyle serinin ilk maçında forma giymeyen Amerikalı oyuncumuz Jewell Loyd bu karşılaşmada da forma giymezken, serinin üçüncü maçı 17 Nisan Pazar günü oynanacak. Kadir Has Spor Salonu’ndaki mücadele saat 18:00’da başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0