Ömer Yalçınkaya: Loyd'un sözleşmesini feshettik..

Basketbol şubesinin genel menajeri Ömer Yalçınkaya bugün resmi yayın organımız Galatasaray TV'de katıldığı Gün Ortası programında gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. AGÜ maçından önce takımın yaşadığı sağlık olaylarından, maaş ödemesi geciktiği için maça çıkmayan Jewell Loyd konusuna kadar önemli konulara değinen Yalçınkaya, erkek takımımızla ilgili olarak tüm taraftarlarımızı salona davet etti Ömer Yalçınkaya'nın açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..

TÜM TAKIM ZEHİRLENDİ..
Cumartesi günü Kayseri'de oynadığımız AGÜ maçını beklediğimizden daha geç bir saatte oynadığımız için dönüş uçağımızı kaçırdık ve İstanbul'a çok geç saatte döndük. Oyuncularımız Pazar ve Pazartesi günleri ciddi anlamda kusma ve ishal belirtileri göstererek hastahaneye kaldırıldılar. Yapılan tetkikler sonucu oyuncularımızın yedikleri bir yemekten dolayı zehirlendikleri doktor raporlarıyla tespit edildi. Bizde bu raporlarla TBF'ye başvuruda bulunarak maçı erteletmek istedik, yoğun çabalarımız sonucunda maçın başlamasına 1-2 dakika kala maçımız ertesi güne ertelendi. Biz yine sağlık durumlarını göz önüne alarak bir erteleme talebinde daha bulunduk ancak bu sefer TBF bunu reddetti. Kızlarımız ise giydikleri Galatasaray formasının hakkını vererek sahada müthiş bir özveri ve çaba göstererek net bir skorla galip geldi.

Maç sonrasında gerek saha içinde gerekse saha dışında anlık bir sinirle yapılan bu nahoş açıklamalara cevap bile vermek istemiyorum. Kızlarımız onlara gerekli cevabı en güzel şekilde sahada verdi.

LOYD İLE SÖZLEŞMEMİZİ FESHETTİK..
Bu tip olaylar her kulübün başına gelebilir. Kadın takımımızda oyuncularımıza ödeme konusunda geriden geliyoruz ancak bu 1-2 hafta ile sınırlı durumda. Jewell Loyd'un menajeri ise bize cumartesi sabahı saat 06.30'da oyuncunun maaşının ödenmesi için ihtarda bulundu. Bankalar kapalı olduğu için bu parayı oyuncunun eline verecek halimiz yok. Pazartesi günü ödeyeceğimizi bildirdik ancak oyuncu maça çıkmamayı tercih etti. Bence bu art niyetli bir hareket ve Loyd bu formayı giymeyi hak etmiyor. Bu yüzden kendisiyle sözleşmemizi feshettik ve gerekli haklarımızı aramak için yasal yollara başvuracağız.

EUROCUP'TA ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ..
Sene başından beri hedefimizin Eurocup'ı buraya getirmek olduğunu söylüyorduk ve sonunda bunu başardık. 27 Nisan gecesi Eurocup Abdi İpekçi Spor Salonuna gelecek ve inşallah seyircimizin önünde bu kupayı kaldıracağız. 

Bu akşam Darüşşafaka Doğuş ile bir erteleme maçına çıkıyoruz, bu kadar yoğun bir gündemde bu maç gölgede kalmasın. Ligde ilk ikiye girmek adına oldukça önemli bir mücadele ve mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bütün seyircilerimizi bu akşam salona takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Onlar yanımızdayken adeta 6'ya 5 oynuyor gibi oluyoruz sahada. Bu yüzden tüm seyircimizi Abdi İpekçi'ye takımımızı desteklemeye çağırıyorum.

ÖDEMELERDE SIKINTI YOK..
Final yolunda sonuca bu kadar yaklaştığımız günlerde bu tip haberleri okumak ve yorumlamak çok üzücü geliyor bana. Erkek takımını rahat bırakın lütfen. Bu konuyla ilgili konuşmak bile istemiyorum ancak sadece şunu söyleyebilirim, bazı ufak tefek aksaklıklara rağmen ödemelerimiz ile ilgili hiçbir sıkıntı yok. Takımımızla ilgili en ufak bir problem yok. Taraftarlarımızdan bu tip haberlere itibar göstermemelerini rica ediyorum.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0