Ergin Ataman: Başarılı olacak bir kadro inşa edeceğiz..

Eurocup Şampiyonu olan Galatasaray Odeabank, kupa sonrası yaptığı gezilere ana sponsoru Odeabank ile devam etti. Odeabank’ın genel müdürlüğünde düzenlenen organizasyonda bu büyük zafer kesilen pasta ile birlikte kutlanırken organizasyona Başkan Dursun Özbek, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, baş antrenör Ergin Ataman, idari ve teknik kadro ile birlikte tüm oyuncular katıldı.

Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, kulübümüz ile yaptığı anlaşmadan çok memnun oldukları belirtirken Galatasaray'a verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.  
Galatasaray Odeabank’ın ülkemize Eurocup şampiyonluğunu getirmesi bizi çok mutlu etti. Türk basketboluna ve Galatasaray'a artı değer kattığımız için gurur doluyuz. Galatasaray’a verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Odeabank ile iş birliğinin önemine vurgu yaparak, önümüzdeki senede Odeabank ile güçlü bir takım kurarak Euroleague arenasında başaralı olacağız dedi. 
Geçen sene bu iş birliği bayanlarda devam ediyordu. Orada da başarı vardı. Bu sene erkeklerdeki başarı çok daha yüksek. Türkiye’ye çok önemli bir kupa getirdik. Türk halkının bu tip başarılara, özellikle sporda bu başarılara ihtiyacı var. Odeabank’a bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim. Bu sene takımı muhafaza ederek bir üst lig olan Euroleague'de mücadele edeceğiz. Takıma destek olacak ilave oyuncular alacağız. Euroleague'de başarı elde etmek istiyoruz. Burada da sponsorumuz Odeabank olacak. Hocamız ile beraber takımımız yeni başarılara koşacak.

Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ergin Ataman ise, büyük başarıların hep birlikte elde edildiğini belirterek, önümüzdeki sezon Odeabank ile birlikte güçlü bir kadro inşa etmek istediklerini söyledi.
Camiamız, taraftarımız, oyuncularımız ve yöneticilerimiz bu başarıda çok büyük pay sahibi. Diğer bir taraftan da bu başarıda bu sezonun kusursuz bir şekilde ilerlemesini sağlayan ana sponsorumuz Odeabank pay sahibidir. Biz de bugünümüzü onlara ayırdık. Kupayı Odeabank’a getirdik. Türkiye’de özellikle basketbol ve voleybol gibi maçlarda Avrupa çapında, dünya çapında başarıların gelmesi için aynen bu şekilde birlikteliklerin artması lazım. Biz bu sene çok iyi bir birliktelik yaşadık. Bu sene Euroleague’de mücadele edeceğiz. 6 milyon dolarlık bir takım ile sezon başında Odeabank ile birlikte bunun temellerini atmıştık. Sonunda hedefe ulaştık. Şimdi yine tercihim Odeabank ile beraber başarılı olacak bir kadro inşa etmek. 

Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, Başkan Dursun Özbek ve Baş Antrenör Ergin Ataman’ın konuşmalarının ardından şampiyonluk pastası kesildi. Odeabank çalışanları, oyuncularla ve Ergin Ataman ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0