Yolun açık olsun Ekrem Memnun..

2012 - 2013 sezonu başında 10 yıl aradan sonra Galatasaray kadın basketbol takımı başantrenörlüğü görevine dönen Ekrem Memnun, başarılarla dolu geride bıraktığı 4 sezonun ardından Galatasaray'daki görevinden ayrıldı. Bu sezon yaşanan maddi sorunların yanı sıra şubenin yönetim tarafından yalnız bırakılması, maddi - manevi sorunların çözülememesi ve gelecek sezonun planlamasının yapılamaması nedeniyle görevinden ayrılma kararını yönetime bildiren Ekrem Memnun'un bu talebi kulüp tarihinin en basiretsiz - beceriksiz ve işbilmez yönetimi tarafından kabul edildi.

Sarayın Sultanları'nda başantrenörlük görevi altında Euroleague Women, 2 Türkiye Ligi ve 2 Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 5 kupa kaldıran ve Türk kadın basketbolunun yanı sıra Galatasaray tarihine de adını altın harflerle yazdırmayı başaran Ekrem Memnun, görev süresi içerisinde saha içinden ziyade saha dışında da bir çok sorunla mücadele etmişti. Federasyona yakın kaynaklardan aldığımız bilgi doğrultusunda, yeniden kadın milli takımının başına geçeceğini öğrendiğimiz Ekrem Memnun'a bugüne kadar verdiği tüm hizmetler adına teşekkür ederken, yaşattığı tüm başarılar adına minnet duyduğumuzu söylemek boynumuzun borcudur. Seni işbilmez, sorumsuz yöneticilere karşı yalnız bıraktık hocam, helal et hakkını..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0