Ergin Ataman: Play-off'lar için hazırlanacağız..

Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank'ın şampiyon baş antrenörü Ergin Ataman, Galatasaray Odeabank'ın deplasmanda İstanbul BBSK’yı mağlup ettiği maçın ardından basın toplantısında konuştu. İlk yarıda iyi oynamamalarına rağmen ikinci yarı toparlandıkları belirten koç verdiği iki günlük izinin ardından Cuma günü playoff hazırlıklarına başlayacaklarını dile getirdi. 

Öncelikle İstanbul BBSK'yı kutluyorum. Arkadaşım Ertuğrul Erdoğan zor bir dönemde takımın başına geldi. Takımını kümede tutmayı da başardı. 
Maçın ilk devresi çok düşük tempoda geçti. İstediğimiz oyunu oynayamadık, gençler de etkilendi. Devre arasında konuştuk ve normal oyunumuzu oynadık. Ligi galibiyetle kapattık. Şimdi takım 2 günlük izin yapacak ve sonrasında Play-Off'lar için hazırlıklarımıza başlayacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0