Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off etabı yarı finalinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank, serinin 3. maçında rakibi ile mâbedimiz Abdi İpekçi Arena'da oynarken bu karşılaşmanın biletlerinin satışına başlandı. Biletix üzerinden satışa çıkarılan biletlerde en ucuz bilet 40 TL ve bir kişinin alabileceği bilet sayısı ise maksimum 2. Taraftarının büyük desteği ile Eurocup şampiyonu olan ekibimiz ligde de şampiyonluk hedefinde taraftarından yine destek bekliyor. Konuyla ilgili kulübümüzün yaptığı açıklama ise şu şekilde..
Galatasaray Odeabank erkek basketbol takımımızın Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisinde Fenerbahçe ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkıyor. 
Taraftarının büyük desteğiyle Eurocup şampiyonu olan ve Spor Toto Basketbol Ligi’nde de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray Odeabank erkek basketbol takımımız, Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisi üçüncü karşılaşmasında 29 Mayıs 2016, Pazar günü saat 17:00’de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. 
Karşılaşmanın biletleri 24 Mayıs 2016, Salı günü saat 16:00’da biletix.com, biletix çağrı merkezi ve perakende satış noktalarından satışa sunulacaktır. 
Fenerbahçe’ye karşı yarı final serisinde oynanılacak mücadeleye tüm taraftarlarımızı Abdi İpekçi Spor Salonu’na, takımımızı desteklemeye bekliyoruz. 
Bir kişi en fazla 2 adet bilet satın alabilir.  
Bilet Fiyatları:
Saha İçi Yanlar: 125 TL
Saha İçi Pota Arkası: 100 TL
Tribün: 40 TL

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0