Hüseyin Koç resmen Galatasaray HDI Sigorta'da!

Geçtiğimiz sezonu arzu edilen noktada tamamlayamayıp 6. olan ve Balkan Kupası'na katılım hakkı elde eden Galatasaray HDI Sigorta takımın kanayan yarası pasör bölgesine Hüseyin Koç hamlesini yaptı. Geçtiğimiz sezon Eemi Tervaportti'den istediği verimi alamayan takımımız daha önce takımı iyi oynatan Ulaş Kıyak ve Selçuk Keskin'in aksine oyun kurmada vasat bir sezon geçirmişti. Gelecek sezonda kötü geçilen sezonu unutturmak isteyen takımımız daha önce büyük takımlarda forma giymiş eski milli oyuncu Hüseyin Koç ile iki sezonluk anlaşma sağladı.

Kariyerinde Arkasspor, Ziraat Bankası, Halkbank gibi Türkiye'nin en iyi takımlarında forma giyen ve 200'den fazla milli takım forması terletmiş 1979 doğumlu Hüseyin Koç pasör mevkiisinde ligimizin en iyilerinden olmakla beraber daha önce çeşitli turnuvalarda kazandığı ödülleri ile de dikkat çekiyor. 1,98 metre boyunda olan Koç, 3,30 metre blok yüksekliğine sahip. Geçtiğimiz sezonu Ziraat Bankası ile geçiren Hüseyin Koç bu sezon kolayca tıkanan Galatasaray hücumlarının aksine takıma enerji getirmeye çalışacak.

Hırslı karakteri ve uzun boyuyla dikkat çeken Hüseyin Koç'a Galatasaray HDI Sigorta forması altında başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0