Hristina Ruseva resmen Galatasaray Daikin'de

Kadrosunda Aslı Kalaç gibi potansiyelli bir orta oyuncuyu bulunduran Galatasaray Daikin, orta oyuncu rotasyonunu güçlendirmeye devam ediyor. Önce Sinead Jack gibi parlak bir oyuncuyu kadrosuna katan takımımız şimdi de Bulgar oyuncu Hristina Ruseva ile bir yıllık anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon Azerbaycan'da forma giyen Ruseva iki sezon önce Nilüfer Belediyesi'nde de forma giymişti.

1991 doğumlu Bulgar orta oyuncu Hristina Ruseva kariyerinde CSKA Sofya, Bergamo, Telekom Bakü, Modena ve Nilüfer Belediyesi takımlarında mücadele etmiş bir isim. İki sezon önce ligimizde izlediğimiz Ruseva o sezonu blok istatistiğinde lider olarak tamamlayarak dikkat çekmiş bir isimdi. 1,90 metre boyundaki Ruseva smaçta 3,05 metre yüksekliğe ulaşırken blokta 2,90 metreye çıkıyor.

Blok konusunda Sinead Jack ve Aslı ile rotasyonu oldukça güçlendiren Ruseva'ya Galatasaray Daikin forması altında başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0