Sinead Jack resmen Galatasaray Daikin'de!

Geçtiğimiz sezonu lig dördüncüsü ve Cev Cup ikincisi olarak tamamlayan Galatasaray Daikin, transfer sezonunu açtı. Önümüzdeki sene tekrar Cev Cup'ta mücadele verecek takımımız kuşkusuz kupanın en büyük favorisi olmak için kadrosunu güçlü tutmak zorunda. Sezon sonu sözleşmesi biten Cursty Jackson'a teşekkür eden takımımız başarılı Trinidad Tobago'lu orta oyuncu Sinead Jack ile bir yıllık anlaşma sağladı.

1993, Trinidad Tobago doğumlu Sinead Jack ilk takımı AZS Białystok ile tamamladığı 2013 sezonunun ardından Uluslar arası Norceca Turnuvası'nda Milli Takımı ile en iyi blokör seçilerek dikkatleri üzerine çekti ve Rusya'nın Uralockha takımı ile anlaştı. Burada geçirdiği üç sezonun ardından kendini geliştiren ve dikkatleri üzerine çeken Jack, 3,15m blok yüksekliği ile file önünde adeta bir kule etkisi yaratıyor denilebilir. 1,90m boyundaki 23 yaşındaki oyuncunun smaç yüksekliği ise 3.20 metre.

Etkili hücumları ve oldukça başarılı blok performansı ile dikkat çeken Sinead Jack şüphesiz yeni sezonda takımımızın en etkili silahlarından biri olacak. Kendisine formamız altında üstün başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0