Karşıyaka maçının biletleri satışa çıktı..

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off etabı çeyrek final üçüncü maçında İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka ile evinde karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank maçın biletlerini satışa sundu. Eurocup'ı kazandıktan sonra ligde de hedefi şampiyonluk olarak belirleyen ekibimize bu yolda desteği bırakmayalım ve hep birlikte tarihi bir kez daha yazalım!.. Konuyla ilgili resmi siteden yapılan açıklama ise şu şekilde.. 

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı Pınar Karşıyaka maçının biletleri satışa çıkıyor. 
Taraftarının büyük desteğiyle Eurocup şampiyonu olan ve Spor Toto Basketbol Ligi’nde de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final serisi üçüncü ve son karşılaşmasında 22 Mayıs 2016, Pazar günü saat 17:00’de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek. 
Karşılaşmanın biletleri 21 Mayıs 2016, Cumartesi günü saat 10:00’da biletix.com, biletix çağrı merkezi ve perakende satış noktalarından satışa sunulacaktır. 
Çeyrek Final serisinin son maçında Pınar Karşıyaka’ya karşı tüm taraftarlarımızı Abdi İpekçi Spor Salonu’na, takımımızı desteklemeye bekliyoruz. 
Bilet Fiyatları                    :
Tribün (Yanlar)                : 25 TL
Tribün (Pota Arkası)        : 20 TL
Saha İçi Yanlar               : 100 TL
Saha İçi Pota Arkası       : 70 TL

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0