BSL Play-Off | Şimdi tur zamanı!!..

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final etabı 3. maçında Galatasaray Odeabank, 22.05.2016 Pazar günü saat 17.00'da mabedi olan Abdi İpekçi Arena'da İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka'yı  konuk edecek. 3 maç üzerinden oynanan serinin ilk maçında evinde 67-74 kaybeden ekibimiz, 2. maçta deplasmanda rakibini 62-65'lik skorla yenerek seriyi son maça taşıdı. Galatasaray Odeabank bu maçı kazanması halinde Play-Off yarı finalinde Fenerbahçe'nin rakibi olacak.  

Bu sezon Play-Off'lara kadar ligde ve Avrupa'da toplam 4 kere karşılaşan iki takım bu maçlarda kendi evlerinde rakiplerine üstünlük kurarken Play-Off serisinin ilk maçında Galatasaray Odeabank evinde kötü bir oyunla maçı 67-74 kaybederek avantajı İzmir temsilcisine verdi. İkinci maça ise oldukça konsantre olarak çıkan ekibimiz maça hızlı girmesine rağmen 3. periyotta rakibine yakalandı ancak maç sonunu daha iyi oynayan taraf oldu ve yakaladığı seri ile karşılaşmayı kazanarak seriyi yeniden İstanbul'a döndürdü. 

Eurocup şampiyonluğu hedefine ulaştıktan sonra gözünü lig şampiyonluğuna diken Ergin Ataman ve öğrencileri biraz durgun girdiği Play-Off'larda ikinci maçla birlikte yavaş yavaş vitesi arttırıyor. Bu seride ve Play-Off'un kalan maçlarında taraftarının desteğine de oldukça ihtiyaç duyan Yenilmez Armada'yı salonda yalnız bırakmayalım! Hep birlikte kazandığımız Eurocup şampiyonluğunun ardından bir kez daha tarihi birlikte yazalım!!..


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0