Ergin Ataman: Şimdi sıra taraftarda..

Spor Toto Basketbol Süper Ligi çeyrek final ikinci maçının ardından basın toplantısında konuşan baş antrenörümüz Ergin Ataman maça çok iyi başladıklarını ancak daha sonra Lasme'nin faul problemine girmesiyle ritmlerini kaybettiklerini söylerken, kaybettikleri saha avantajını geri aldığını ve taraftarlardan Eurocup'ta yaratılan atmosferi görmeyi beklediğini dile getirdi.. Koçumuzun açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..


İki takım da birbirini iyi tanıyor. Bu sezon aramızdaki beşinci maç oldu. Öyle olunca da savunmalar ön plana çıkıyor. Maça iki uzunla başladık ve savunmada başarılı olduk. Tek sıkıntımız pota altında Lasme’ye çalınan fauller oldu. Üçüncü periyotta Lasme üç faul alınca tek uzuna döndük ve ritmimizi kaybettik. Rakipte özellikle Kenan ve Kerem çok iyi oynadı. Son bölüme 4 sayı farkla yenik girdik. Chuck Davis beş faulle oyun dışı kaldı ama Kenan’ın da beş faul almasıyla hücumlardan boş dönmeyip kazanmayı bildik. Seriyi çevirdik. Bu akşam bu maçı çevirmemiz çok önemliydi. Şimdi avantaj bizde. Biz uyanıp avantajı elimize aldık. Şimdi sıra taraftarımızın Abdi İpekçi’yi Eurocup’taki atmosfer gibi doldurmasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0