Seda Aslanyürek resmen Galatasaray Daikin'de!

Gelecek sezon mücadele edeceği Cev Cup'ta daha iddialı bir takım haline gelmek isteyen, ayrıca ligde de ilk üç sırayı zorlayıp Şampiyonlar Ligi vizesi hedefinde olan Galatasaray Daikin transfer hamlelerine devam ediyor. Orta oyuncu olarak Sinead Jack ve Ruseva ile anlaşan takımımız iç transferde de Aslı ve Gamze ile sözleşme yenilerken hücum bölgesinde önemli bir transfere imza attı. Geçtiğimiz sezonu Vakıfbank forması ile şampiyonluk yaşayan Seda Tokatlıoğlu Aslanyürek bundan böyle 2 sezon boyunca formamızı terletecek.

Seda Tokatlıoğlu Aslanyürek 1986 doğumlu. 1,92m boyu ile voleybolda iddialı bir fiziğe sahip olan Seda, kariyerine İller Bankası forması altında başladı ve 2005 yılında transfer olduğu Fenerbahçe'de 9 sezon forma giyerek kariyerine Türkiye Şampiyonluğu, Cev Cup Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu gibi apoletler ekledi. Uzun süre Fenerbahçe kaptanı olarak forma giyen Seda 2014'te Çin'de bir sezon geçirdikten sonra geçtiğimiz yıl Vakıfbank'la anlaşarak tekrar ligimize döndü. Geçtiğimiz sezon Vakıfbank ile şampiyonluk yaşayan Seda etkili hücumları ile Milli Takım formasını da defalarca terleten bir isim. Ayrıca 2008 Dünya Grand Prix'de 152 sayı üreterek o turnuvanın en skorer oyuncusu ünvanı da Seda'nın en büyük bireysel başarısı konumunda.

3.12m smaç ve 3.04m blok yüksekliği ile hem hücum hem savunmada önemli katkı beklediğimiz Milli pasör çaprazına yeni sezon öncesi takımımız forması altında başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0