Yolun açık olsun Emre Çolak..

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup ederek kabus gibi geçen sezonu kupayla tamamlayan Galatasaray'da sezonun ilk resmi ayrılığı gerçekleşti. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Çolak yeni sezondan itibaren İspanyol ekibi Deportivo La Coruna forması giyecek. Galatasaray forması altında bugüne kadar 180 resmi karşılaşmada forma giyen Emre Çolak bu karşılaşmalarda 19 gol - 19 asist performansıyla mücadele etti. Galatasaray altyapısından yetişen ve 2009 yılından itibaren A takım bünyesinde görev yapmaya başlayan merkez orta saha oyuncusu, sarı kırmızılı forma altında 3'er kez Süper Lig - Türkiye Kupası ve Süper Kupa olmak üzere toplamda 9 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Bonservissiz olarak Deportivo'nun yolunu tutan Emre Çolak'a yeni takımında başarılar.. Riekerink döneminde iyi şanslar buldu, bazı maçlarda bunu değerlendirdi. Son dönemde yükselen bir performansı olduğunu kabul etmek gerekir ancak gidişinin ardından ağıt yakılacak bir durum söz konusu değil. Türk futbolcuların daha fazla yurtdışında forma giymesi lazım, takımın veya turnuvanın adı her ne olursa olsun. Bol şans Emre, yolun açık olsun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0