Galatasaray Odeabank'ta transfer durumu..

Kadrosunu güçlendirme adına iç ve dış transferde çalışmalarını son sürat sürdüren Galatasaray Odeabank'ta henüz resmi siteden açıklanan bir hamle olmazken iç transferde Errick McCollum, Blake Schilb ve Stephane Lasme ile sözleşme uzatma görüşmeleri devam ediyor. McCollum'a Darüşşafaka Doğuş'tan gelen 7 haneli kontrat teklifi ve Lasme'nin testlerinde yasaklı madde çıkmasının ardından verilecek cezanın henüz açıklanmaması görüşmeleri tıkarken, McCollum'un Darüşşafaka Doğuş ile arasında bir anlaşma olmaması durumunda ekibimizle sözleşme yenilemesi bekleniyor. Lasme'nin durumunun ise cezanın açıklanmasından sonra yönetim kurulunun kararına bağlı olduğu söylenirken ancak cezanın 3 ay olarak açıklanması halinde takımımızla yola devam etmesi bekleniyor. 

Dış transferde uzun forvet pozisyonuna Austin Daye transferini gerçekleştiren ve her an bu transfere resmiyet kazandırması beklenen Yenilmez Armada'da Nenad Krstic'in ise sağlık raporlarının temiz olduğu söylenirken transferde son söz Ergin Ataman'da. Uzun rotasyonuna bu iki hamlenin yanı sıra bir oyuncu daha eklemek isteyen Yenilmez Armada'da bu hamle için Deon Thompson ismi basına sızarken bir çok oyuncunun teknik ekibe önerildiği ve aralarından en iyi opsiyonun seçileceği belirtiliyor. Kısa transferinde ise öncelikle elindekileri korumak isteyen ekibimiz burada dış transfere sözleşme görüşmelerinin ardından başlayacak. 

Yerli kadrosuna da takviye yapmak isteyen ancak burada çok fazla opsiyonu bulunmayan ekibimizde ise bir uzun birde kısa takviyesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0