Blerim Dzemaili: Galatasaray'da kalmak istiyorum..

Hazırlık kampına Danimarka'da son sürat devam eden Galatasaray futbol takımımızın önemli oyuncularından Blerim Dzemaili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk hedefinin Galatasaray'da kalmak olduğunu vurgulayan İsviçreli orta saha oyuncusu, takımda istenmediği takdirde kendisi için en iyi kararı alacağını söyledi. Jan Olde Riekerink'in takım üzerindeki olumlu etkilerinden de bahseden Dzemaili, ilk geldiğindeki sinerjiden çok daha fazlasını gördüğünü sözlerine ekledi.

MELO İLE BENİ KIYASLAMAYIN..
En iyi randıman vereceğim pozisyon ön libero. Ancak hocamızın isteği doğrultusunda farklı pozisyonlarda da oynayabilirim. Melo ile beni kıyaslamak doğru olmaz. Melo defansif orta saha rolünde oynayan bir oyuncu. Bense oyunun her iki bölümünü oynayabilen, daha box to box oynayan bir ortasaha oyuncusuyum.

GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM..
İlk hedefim Galatasaray'da kalmak. Burada kontratım var ve devam etmek istiyorum. Geçen sezon beni istemeyen bir hoca vardı. Bu sezon yeni bir hoca ve benim için yeni bir hikaye başlıyor. İtalya'daki ve Euro 2016'daki performanslarımdan sonra kendimi burada da ispatlamam gerekiyor. Kendime güveniyorum ancak benimle sözleşme uzatmak istemezlerse kendim için en doğru kararı alırım. Gittiğim zaman çok farklı bir takım vardı. Şu an takımdaki birliktelik ve hocamızın olumlu etkisi bizi daha iyi bir hâle sokacaktır.



Danimarka kampına gelmeden önce 3-4 gün İstanbul'da kaldım. Hiçbir problem yoktu. Bunu aileme ve eşime anlatacağım. Bu benim için küçük bir problem.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0