Bruma: Daha iyi bir Bruma var..

Galatasaray'ın iki sene önce kadrosuna kattığı ve geçtiğimiz sezonu İspanya'nın Real Sociedad takımında kiralık geçiren Portekizli genç futbolcumuz Armindo Bruma GSTV'den Deniz Gülen'in sorularını yanıtladı.


PORTEKİZ BUNU HAK ETTİ
Portekiz bunu hak etti. Önemli bir başarı. Ben ve bütün Portekizliler bu şampiyonlukla gurur duyuyoruz. Artık bu başarının üstüne koymak, bu başarıyı devam ettirmemiz lazım. Ronaldo spektaküler ve mükemmel bir oyuncu. Önemli işler yapıyor. Ülkemize gurur veriyor. Fransa maçında sakatlanmasına üzüldüm. Umarım kısa zamanda hem Real Madrid hem de Portekiz için iyi işler çıkarmaya devam eder.

HEDEFİM MİLLİ TAKIM
Önce kulüp takımında iyi işler yapmanız lazım. Ben de takımımda önemli işler yapıp milli takıma seçilmek istiyorum.

ARTIK DAHA İYİ BİR BRUMA VAR
Güzel bir otelde, sahada ve ortamda kamp yapıyoruz. Yeni hocamızın özellikle gençlere çok faydası oluyor. Önemli başarılar geleceğini düşünüyorum. İlk baştaki Bruma ile şimdiki Bruma arasında fark var. İspanya'ya gidip La Liga'da gelişme kaydeden bir Bruma var. Şimdi geri döndüm. Daha iyi bir Bruma ile Galatasaray taraftarının karşısındayım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0