Bruma: Her maç kendimi geliştirmeye çalışıyorum..

Galatasaray'ın devam eden İsviçre kampında takımımızın parlayan ismi Bruma basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kamp dönemini değerlendiren ve transfer dedikodularına yanıt veren Portekizli genç yıldız adayımız, sol kanatta oynadığı zaman daha kendini daha rahat hissettiğini söyledi.


KAMP İYİ GEÇİYOR
Kamp dönemi iyi geçiyor. ilk maçta berabere kaldık ama dünkü maç iyiydi net bir skor aldık. Genel olarak güzel bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim.

BEN GALATASARAY'IN OYUNCUSUYUM
Takım arkadaşlarımın yardımıyla iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. PSV’den gelen teklif yalan değil doğru ancak ben Galatasaray’ın oyuncusuyum. Bu iki takım arasındaki konu ve ben kontratıma saygı duyuyorum.

Galatasaray da PSV de Avrupa’nın en büyük kulüplerinden. Ben Galatasaray’da oynuyorum, çok büyük bir kulüp ve camia. İki kulüp oturup konuşacak. Benim oyuncu olarak Galatasaray formasıyla maksimum performans göstermem gerekiyor. Şu anda Galatasaray’ın futbolcusuyum ve kontratıma saygılı şekilde elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

EĞER GÜVEN HİSSEDİYORSAN GELİŞEBİLİYORSUN
La Liga'da oynamam benim için önemli bir tecrübe oldu. Kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. En önemli konu güvenle alakalı. O güveni duyarsanız daha fazla gelişebiliyorsunuz. Şu an kendimi daha güvenli hissediyorum. Her maça çıktığımda elimden geleni yaparak kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Cristiano Ronaldo ve Luis Figo gibi oyuncular çok büyük isimler. O isimlerin arasına ismini yazdırmak kolay değil. Her gün en iyi şekilde çalışıyorum. Her maça çıktığımda maksimumu vererek kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

ÜZERİMDE BONSERVİS BASKISI YOK
Bonservis bedeli ile ilgili üzerimde baskı yok. Her oyuncunun hissettiği oynamak isteme baskısı var. Maddi anlamda herhangi bir baskı yok. Galatasaray bana güvendi ve inandı. Ben de onlara en iyi şekilde hizmet etmek için gün gün çalışmalarıma devam ediyorum.

KORAY'A ÇOK ÜZÜLDÜM
Koray Günter'in sakatlığına çok üzüldüm. Aynı sakatlığı yaşadım biliyorum. Çok zor bir dönem ve Koray arkadaşımız bunu yaşıyor. En hızlı şekilde iyileşmesi için dua ediyorum. Koray iyi bir insan ve oyuncu. Sakatlığını en iyi şekilde atlatarak takıma geri dönecektir.

SOL KANATTA DAHA RAHATIM
Tabii bir oyuncu için önemli olan oynaması. Görüşünüze katılıyorum, sol açık oynadığım zaman kendimi daha iyi hissediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0