Jan Olde Riekerink: Ayhan Akman seneye bizimle olacak..

Galatasaray Futbol Takımı, teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 4 Temmuz Pazartesi günü yapılan antrenman sonrası basın mensuplarıyla kısa süreliğine bir araya geldi ve iyi bayramlar temennisinde bulundu. Galatasaray'ın teknik direktörü olarak çalışmaya başladığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Riekerink, gelecek seneki teknik ekibiyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..


Bu sene çalışacağım staff ekibinden dolayı mutluyum. Orhan (Atik) hocamız devam ediyor, Ayhan (Akman) da bizimle olacak. Yeni bir kondisyonerimiz olacak ve onunla birlikte geçen sezon yaşadığımız sıkıntılarımızı yaşamayacağız. (Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısı hakkında) Bilmenizi isterim ki bu olaydan dolayı çok mutsuz oldum. Buradan 5 dakika uzaklıkta bir mesafede bir patlama oldu. Bizim için çok üzücü bir olaydı. Bu nedenle basınla olan tanışma için biraz bekledik.

Basın mensuplarından soru almayan ve "İsviçre kampında bol bol oturup konuşma fırsatı bulacağız. Şimdilik sadece 'Merhaba' ve "İyi bayramlar" demek istedim diyen Riekerink,  "Amacımız önce şampiyonluk sonra da Türkiye Kupası" dedi. Riekerink sözlerini Türkçe "İyi Bayramlar" şeklinde noktaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0