"Sözde" spor ülkesiyiz..


Tarihi bir başarı elde ederek kürek gibi ülkece pekte başarılı olmadığımız bir dalda Olimpiyat kotası elde eden 1994 doğumlu genç sporcumuz Enes Kuşku, dün Sakarya'da aile ziyareti dönüşü trafikte yaşadığı bir tartışma sonucu magandalar tarafından bıçaklandı. Hayati tehlikesi bulunmayan ancak bacağından ve kasığından bıçaklanan genç sporcumuzun Rio Olimpiyatlarına katılması şüpheli gözüküyor. 


Tüm sporcuların hayalidir Olimpiyatlarda mücadele edebilmek.. Amatör spor organizasyonlarının en büyüğü, tüm sporcuların hayatları boyunca katılabilmek için canla başla mücadele ettiği Olimpiyatlarda, kürek gibi ülkece pekte başarılı olmadığımız hatta çoğu kişinin varlığından bile bi haber olduğu bir dalda Olimpiyat vizesi elde eden Galatasaray sporcusu Enes Kuşku şüphesiz ülkemiz sporu açısından çok önemli bir başarıya imza atmıştı. Dün gittiği bayram ziyareti dönüşü ise trafik magandaları, Enes'in hayallerini çaldı.. Trafikte yaşadığı tartışma sonucu uğradığı bıçaklı saldırıdan dolayı aldığı yaralardan hayati tehlikesi bulunmasa bile Enes'in başlamasına kısa bir süre kalan Rio Olimpiyatlarında mücadele etmesi oldukça zor gözüküyor. 

Yetiştirmekte bin bir zorluk çektiğimiz ve çoğu zaman adeta çölde açan çiçek gibi nadir bulduğumuz bu değerli sporcularımızı ülkece çok kolay yok edebiliyoruz.

Genç ve başarılı sporcumuzun daha sonraki olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesinden şüphemiz olmasa bile gecesini gündüzüne katıp emek vererek katılmaya hak kazandığı Rio Olimpiyatlarından kendini bilmez birkaç maganda yüzünden uzak kalmasının derin üzüntüsü içindeyiz.

FCN Blog ailesi olarak Enes Kuşku'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletir ve tüm kalbimizle yanında olduğumuzu belirtiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0