Açıklama: Google Adsense hakkında..

Dilekolay, tam 8 yıl. 2008 yılında yayın hayatına başlayan ve bugüne kadar 6 milyondan fazla görüntülenen FCN Blog geride bıraktığı bu süre zarfında hiç reklam almamış, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda özel projelerde yer almıştı. Hiçbir maddi getirisi olmadan, büyük bir ekiple profesyonelce çalışmanın bazı bedelleri oldu. Sosyal hayattan feragat etmek bir kenara dursun, domain - hosting ücretleri, tasarım veya bazı girişimlerin (akreditasyon, özel üyelikler vs.) ister istemez belirli maliyetleri oluyordu. İşbu kapsamda, bugünden itibaren geçerli olmak üzere Google Adsense özelliğini blogda kullanmaya başlayacağız. Blogun kendi kendini döndürmesi, en azından bazı maliyetlerini amorti etmesi ve hepsinden önemlisi yaptığımız zaman sizlerle paylaşmaktan gurur duyacağımız Galatasaray armasına dair projelerde maddi olarak destek olmasını sağlamak istiyoruz. Bu bizim için biraz üzüntülü bir durum, keza yıllardır "tek bir kuruş kazanmadan bu işi yapıyoruz" diye gururluyduk. Ancak kazanacağımız paranın nereye gideceğini çok iyi biliyoruz.

Google Adsense'in çalışma mantığını şu şekilde açıklayalım. Bizler tarafından seçilen reklamlar değil, sizlerin internette gezdiğiniz sitelerde web tarayıcınızda iz bıraktığınız cookilerin yönlendirdiği reklamlar çıkacak. Kısacası, ekranınıza çıkan reklamdan sizler sorumlusunuz : )

Bugüne kadar vermiş olduğunuz tüm destekler için teşekkürler..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0