Galatasaray'lı yüzücüye çirkin saldırı..

2016 Rio Olimpiyatlarına katılmak için hak kazanan 1991 doğumlu sporcumuz Ekaterina Avramova, 29 Temmuz Cuma günü kamp yaptığı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Volley Otel'de, basın mensuplarına röportaj verdiği sırada otel sorumlusu ve milli yüzücü Halime Zülal Zeren'in babası Zihni Zeren tarafından kızının hakkını yediği gerekçesiyle çirkin bir saldırıya uğradı.


Basın mensuplarıyla konuştuğu sırada Zihni Zeren'in hakaret, küfür, tehdit ve ırkçı söylemlerine maruz kalan Avramova, şahıstan şikayetçi olurken polis karakolunda verdiği ifade de Zihni Zeren'in kendisini kızının hakkını çalmakla itham ettiğini ve "ağzını burnunu kırarım" sözleriyle tehdit ettiğini, uzlaşmak istemediğini ve şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Daha önce de Avramova'ya benzer suçlamalarda bulunan Zihni Zeren konuyla ilgili olarak "Bir anlık sinirime yenik düştüm, sporcumuza yaşananlardan dolayı üzgünlüğümü ve pişmanlığımı ifade eder, milli sporcumuza katılacağı Rio Olimpiyatları’nda başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Bulgaristan'da sırtüstü 50, 100 ve 200 metrelerde şampiyonlukları bulunan Avramova, 2012 Londra Olimpiyatlarında yaşadığı hayal kırıklığından sonra ülkesi tarafından ödeneği kesilince Türkiye Yüzme Federasyonu'na onlar adına yarışmak için talepte bulunmuş, federasyonun danışmanı olan ünlü yüzücü Michael Phelps'in antrenörü Bob Bowman'ın olumlu referansları sonucunda transfer edilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0