Levent Nazifoğlu: Bir orta saha daha alacağız..

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, yeni transferimiz Tolga Ciğerci'nin imza attığı töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Luis Cavanda için "Biraz zamana ihtiyacımız var." diyen Nazifoğlu, Lucas Leiva hakkında ise "Pazartesi akşamına kadar süre vermiştik. Olmazsa başka alternatiflere yöneleceğiz" ifadelerini kullandı. 


CEZALAR DURUYOR
Cezaların olduğu bir gerçek. Disiplin talimatını imza karşılığı oyunculara veriyoruz veya noter aracılığıyla gönderiyoruz. Bu cezalar şimdilik duruyor. Cezaların, biraz da futbolcuların performansıyla ilgili. Galatasaray Yönetim Kurulu nasıl bu cezaları verdiyse, bu cezaları affetme hakkına da sahiptir.

65M EURO YANLIŞ HESAPLANIYOR
Kotaya bonservis bedelleri dahil değil. 65 milyon Euro'nun içine bonservis bedellerini eklemeden hesap yapmalısınız.

BİR ORTA SAHA DAHA DÜŞÜNÜYORUZ
Alabilirsek orta sahaya bir transfer daha düşünüyoruz. Lucas Leiva'ya Pazartesi akşamına kadar süre vermiştik. Olmazsa başka alternatiflere yöneleceğiz. Luis Cavanda için biraz zamana ihtiyacımız var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0