Levent Nazifoğlu: Eren'den başka forvet almayacağız..

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Galatasaray, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da forma giyen Eren Derdiyok ile üç yıllık sözleşme imzalarken bugün gerçekleştirilen imza töreninde yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transfer döneminde ismi anılan Lucas Leiva, Tolga Ciğerci gibi isimler hakkında açıklamalarda bulunan Nazifoğlu ayrıca takımdan ayrılması beklenen isimler hakkında da görüşlerini bildirdi. Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

FORVET TRANSFERİNİ KAPATTIK!
Eren'i çok önemli kulüpler istedi fakat çok iyi bir Galatasaraylı olduğu için bizleri tercih etti. Kendisine teşekkür ediyorum ve hoş geldin diyorum. Eren'i kadrolarına dahil ederek forvet transferini kapattık.

LEIVA VE TOLGA HAKKINDA..
Leiva ile ilgili girişimlerimiz oldu. Her konuda anlaştığımız Liverpool'da, son haftalardaki üç sakatlıktan dolayı hocalarının bir çekincesi var. Onu bekliyoruz. Pazartesi gününe kadar belli olacak. Olmazsa başka alternatiflere yöneleceğiz. 

Tolga Ciğerci bize uygun bir oyuncu. Biz teklifimizi yaptık. Eğer teklif kabul edilirse kendisini alacağız. Şu anda sağ bek konusuyla ilgili herhangi bir transfer çalışmamız yok ancak her yerde her şey olabilir.

UMUT, OLCAN, TARIK..
Umut Bulut, Olcan Adın ve Tarık Çamdal ile ilgili birçok teklif aldıklarını ancak bu tekliflerin beklentilerinin altında olduğunu belirtebilirim. Tekliflerin biraz daha artmasını bekliyoruz. Bu üç oyuncu da 'Nasılsa biz burada paramızı alacağız, onun için hiçbir yere gitmeyip burada oturacağız' diyecek karakterde çocuklar değil. Onlar mutlaka en iyi teklifi değerlendirip istedikleri bir takıma gidecekler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0