Eren Derdiyok: Hayal ettiğim yerdeyim..

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Galatasaray, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da forma giyen 28 yaşındaki Eren Derdiyok ile bugün 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ali Sami Yen Arena'da gerçekleştirilen imza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türk asıllı İsviçreli golcü oyuncu yaklaşık 9 sene önce Galatasaray ile görüştüğünü dile getirirken, transfer döneminde kendisine başka takımlardan da teklifler geldiğini belirtti. İmza töreninde konuşan Derdiyok'un açıklamalarının tamamı şu şekilde...

9 YIL ÖNCE..
Yaklaşık 8-9 sene önce dönemin başkanı Adnan Polat ile görüşmüştük. Kısmet bugüneymiş. Benim için gurur verici. İsviçre'deki çoğu arkadaşım da fanatik Galatasaraylı. Herkes çok sevindi. Küçüklükten beri hayal ettiğim kulüpteyim. Yaklaşık 9 sene önce bir görüşmemiz olmuştu. O zaman farklı bir karar verip başka yolları seçtim. Yolumuz yine kesişti. Gerçekten çok mutluyum. Bana verilen şansın karşılığını sahada en iyi şekilde vermek istiyorum. Türkiye'de daha büyük takım yok. Takım arkadaşlarım da beni çok iyi karşıladı. Allah’ın izniyle iyi şeyler yapacağız.

Beşiktaş ile görüşmeler oldu ancak Galatasaray'dan teklif geldikten sonra benim için yön belliydi. Hedefim Galatasaray'da oynamaktı. O yüzden diğer kapı kapanmıştı benim için. Biz de bu şekilde ilerledik.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM..
Türkiye'nin en büyük camiasına geldim. Kesinlikle yukarıya oynayacağız. Tek hedefim şampiyonluk. Bunun için de taraftarlarımızla tek yumruk olup başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Taraftarların desteğine ihtiyacımız var. Elimizden geleni yapacağız. Burada aile havası var. Hedefler yüksek, benim de takımın da hedefi başarı. Tek yumruk olup şampiyon olacağız. Bu süreçte taraftar da bizi destekledikçe başarılı olacağımıza inanıyorum. Zor dönemler de geçirebiliriz ama kenetlenmemiz lazım. Hepimiz bir olacağız.

Kasımpaşa ile kamptaydım, iyi çalıştım. En iyi şekilde hazırlanıp Süper Kupa maçına çıkmak istiyorum. Bu sezon kendime belli bir gol sayısı hedefi koymadım. Maçı 1-0 alıyorsak golü başkası atıyorsa bu daha önemli. Forveti çok iyi besleyen bir takıma geldim. Kendimi hazır tutmayla çalışıyorum. Geçtiğimiz sezonki gol sayısını aşmak istiyorum.

Daha önce rakip olarak Türk Telekom Arena'ya geldim. En güzel statlardan biri. Bu seneden sonra sık sık orada olacağım. Taraftarı bekliyoruz, onlarla birlikte maçları alıp hedefe ulaşacağız

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0