Luis Cavanda: Burası bir Dünya kulübü..

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği Luis Pedro Cavanda, basın önünde 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu ve onurlu olduğunu dile getiren Cavanda, "Burası bir Dünya kulübü." dedi. Luis Pedro Cavanda ayrıca "Takıma olumlu bir enerji taşıyacağıma inanıyorum. Hedeflerimize ulaşmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım." diye konuştu.


HEDEFLERİM ARASINDAYDI
Trabzon'dan ayrıldığım dönem sonrası Galatasaray'ı düşünmüyordum. Galatasaray aklımda yoktu ama Galatasaray'ı çok iyi tanıyordum. Büyük bir takıma katılmak zaten hedef ve hayallerim arasındaydı. Trabzonspor sayfasını çevirdim ve artık buradaki sezonumu düşünüyorum.

DENAYER 'GİT' DEDİ
Fernando Muslera ile Lazio'da bulunduk ama fazla iletişimimiz yoktu. Eğer bir isim vermem gerekirse Jason Denayer'i söyleyebilirim. Çok yardımcı oldu. Nasıl hızlı bir sürede adapte olabileceğimden ve Galatasaray'dan bahsetti. 'Galatasaray'a imza atma şansın varsa asla çekinme ve imzanı at.' dedi.

HAZIRIM
Bu sezon öncesi takımla çalışma fırsatım olmadı ama tek başıma gerekenden fazla çalıştığımı söyleyebilirim. Fizik olarak kendimi hazır hissediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0