Galatasaray'ın yeni sponsoru NEF..

Galatasaray Spor Kulübü uzun süredir aradığı göğüs sponsorunu buldu. Geçtiğimiz sezon Dumankaya Gayrimenkul ile sponsorluk anlaşması imzalayan ancak sene içinde Dumankaya şirketinin yaşadığı sıkıntılardan dolayı sözleşmeyi fesheden Galatasaray, uzun süren görüşmelerden sonra bir başka gayrimenkul şirketi NEF ile anlaşmaya vardı. İçeriğinde nakit para girişi yanında uzun süreli gayrimenkul anlaşmalarının da olması beklenen sponsorluk anlaşması ile ilgili yarın basın toplantısı yapılacak. Kulübümüzden konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde.

Değerli Basın Mensubu, 
Spor dünyasının en köklü ve başarılı takımı Galatasaray ile gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef arasında yapılan ana sponsorluk anlaşmasının sevincini yaşıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Dursun Aydın Özbek ve Nef İcra Kurulu Başkanı Sn. Erden Timur’un katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni ve basın toplantısında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih : 10 Ağustos Çarşamba
Yer : Türk Telekom Arena
Program : 10.00 – 11.00 Kayıt ve Karşılama ( Kahvaltı ) 
11.00 : Başlangıç 
11.05 : Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’in konuşması
11.10 : Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un konuşması
11.15 : Soru - Cevap 
11.40 : Dursun Aydın Özbek ve Erden Timur tarafından imzaların atılması 
11.45 : Fotoğraf Çekimi 
11.50 : Bitiş
Sponsorluk anlaşmasının ardından formamızın bu şekilde olması bekleniyor..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0