Yenilmez Armada yeni aslanlarını arıyor..

Geçmişinde bir çok yerel lig ve kupa şampiyonlukları bulunduran, uluslararası alanda kadınlarda Eurocup ve Euroleague; erkeklerde ise Eurocup şampiyonluğu yaşayan Yenilmez Armada yeni aslanlarını arıyor. Bu kapsamda Florya Basketbol Okulunda yeni sporcu kayıtlarını açan temsilcimiz genç aslanları eğitirken bir yandan da çeşitli aktiviteler ile hayata hazırlıyor. Kulübümüzden konu ile ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde..

Kadınlarda 2013-14 Euroleague, Erkeklerde 2015-16 sezonu Eurocup şampiyonu olan basketbol takımlarımızın altyapılarını oluşturmak için temel yapıtaşımız olan Florya Basketbol Okulu kayıtları başlamıştır. 
Bu sezon 1999-2011 doğum tarihleri arasındaki sporculara yeni projelerle eğitime devam edecek olan Florya Basketbol Okulumuz’da Galatasaray Basketbol Altyapı Antrenörleri eğitim verecek ve bireysel gelişimiz için çalışmalar yapacaktır. 
Florya Basketbol Okulumuz’da;
- Mental Gelişim Antrenmanları,
- Kuvvet ve Koordinasyon Gelişim Antrenmanları,
- Galatasaray Basketbol Okulları Şenliği,
- Galatasaray Basketbol Okulları arası ve diğer kulüplerle maç organizasyonları,
- A Erkek ve A Bayan takımdaki profesyonel sporcularla tanışma fırsatı,
- A Erkek ve A Bayan Takımlarımız’ın Avrupa ve Türkiye Ligi maçlarını yakından izleme şansı,
- Yenilenen Florya Basketbol Salonumuz’da velilerimize antrenmanı izleme imkanı,
- Basketbol okulu velililerimize altyapı antrenörleri, spor psikoloğu, beslenme uzmanı ve fizyoterapist ile sporcu gelişimi bilgilendirme toplantıları ve birçok sürpriz organizasyonlarla çalışmalarımız Eylül ayında başlayacaktır. 
İrtibat telefon: 0532 057 73 71
Adres: Harman Sokak, Florya Metin Oktay Tesisleri / Bakırköy / İstanbul

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0