Beşiktaş karşılaşması sonrası açıklamalar..

Süper Lig'de beşinci haftanın maçında ezeli rakibi Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamasına karşın sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Vodafone Arena'da oynanılan zorlu mücadelenin ardından Galatasaray takımı oyuncuları Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci ve Armindo Bruma basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte karşılaşma sonrası oyuncularımızın açıklamaları..


Eren Derdiyok
2-0 önde olduğumuz maçın sonunda mücadeleyi bir puan alarak bitirmek üzücü aslında. Zor bir mücadele oldu bizler için. İlk yarı takım olarak akıllı ve iyi oynadık. Bariz bir hatadan dolayı gol yedik. Ancak üzülmemize rağmen 1 puan iyi olarak değerlendirebilir. Sonuçta derbi bir maç ve rakip Beşiktaş.

Armindo Bruma
Oyunun geneline baktığımızda beraberliği hak etmeyen bir Galatasaray vardı. Galibiyeti hak etmiştik. Şu anda üzülecek halimiz yok, kafayı kaldırıp bir sonraki maça odaklanmamız gerekiyor. Öndeydik ve ama maç berabere bitti. Futbolda bu tip şeyler olabilir. Ders çıkarmamız ve önümüze bakmamız gerekiyor.

Tolga Ciğerci
Beşiktaş’ın yeni stadında 1 puanla dönmek her şeye rağmen iyi. 3 puanı çok istiyorduk. Önümüzdeki maçlara odaklanarak devam edeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0