Cenk Ergün: Kupayı en çok kazanan takımız!

Bugün yapılan Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur kura çekimlerine katılan Futbol Direktörümüz Cenk Ergün burada açıklamalarda bulundu. Bu yıl da Ziraat Türkiye Kupasını kazanmak istiyoruz diyen Cenk Ergün bunun yanı sıra Beşiktaş maçından sonra gündemden düşmeyen Chedjou ile ilgili de konuştu. Futbol direktörümüz Cenk Ergün’ün açıklamaları şu şekilde..

Eleme oynamamız kupa statüsünün cilvesi. 3 yıldır kupayı kazanan takım bu turdan organizasyona katılıyor. Bu düşünülmesi gereken bir husus. Kupayı en çok kazanan takımız ve bu sene de kazanmak istiyoruz. Her rakip değerli ama biz finale kadar devam edip kupayı almak hedefindeyiz. Aurelien Chedjou satış listemizde değil. Sezon sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz. Herkes gibi o da hata yapabilir. Transfer çalışmalarımız şu an genel. Daha detaylara inmedik. Her türlü duruma hazırlıklı olmak için şu an genel bakıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0