Emir Preldzic: Umarım onu pişman etmem..

Eurocup şampiyonu olarak yeni sezonda THY Euroleague'de mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank, dün gerçekleştirilen Euroleague Media Day etkinliğinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Yeni sezon formalarının da tanıtıldığı etkinlikte Yenilmez Armada'nın yeni transferi Emir Preldzic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a transfer sürecinden, yeni sezon hedeflerine kadar açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki Boşnak asıllı Türk oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

ATAMAN'I PİŞMAN ETMEM..
Galatasaray benim için yeni bir başlangıç. Çok iyi bir kulübe geldim. Galatasaray’da olduğum için çok mutluyum. Bu transfer sonrasında hayatımda çok fazla değişiklik olmadı, o nedenle zorlanacağımı düşünmüyorum. Aynı şehirdeyim, aynı insanlarla basketbol oynayacağım. Umarım iyi bir sezon geçiririz.

Fenerbahçe ile yola birlikte devam edemeyeceğimiz görüşünde birleştik. Ayrılık tercihi Fenerbahçe ve benim ortak aldığımız bir karardı. Galatasaray’dan transfer teklifi aldım. Ergin Ataman ile milli takımda çalışma fırsatı bulduğum ve takımı iyi tanıdığım için teklifi kabul ettim. Kendisiyle ilişkilerim iyi. Umarım bana güvendiği için onu pişman etmem.

ATAŞEHİR'DEN KORKMUYORUM!
Bu sezon çok fazla maç oynayacağız. Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve THY Avrupa Ligi’nde çok güçlü takımlar var. İyi bir kadroya sahibiz ve sakatlık yaşamazsak iyi şeyler yapabileceğimize inanıyorum. Türkiye Ligi’nde 5-6 takım şampiyon olabilecek kapasiteye sahip. Olabildiğince fazla maç kazanarak play-off’lara en iyi sıralamayla girmeye çalışacağız. Sonrasında şampiyon olabilmek için elimizden geleni yapacağız.

Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağımız maçta beni zor bir atmosfer beklediğini biliyorum. Elbette beni Galatasaray formasıyla hoş karşılamayacaklar ama korkmuyorum. Neden korkayım ki? Ben Fenerbahçe'de 8 sene oynadım ve o forma için en iyisini yapmaya çalıştım. Bunu herkes biliyor. Şimdi de Galatasaray için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0