Eren Derdiyok: Tüylerim diken diken..

Süper Lig'de dördüncü hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor'u evinde ağırlayan ve rakibi karşısında sahadan 2-0 galip ayrılan Galatasaray'da gecenin kahramanı Eren Derdiyok basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rakip filelere bıraktığı 2 golle galibiyette başrol oynayan tecrübeli forvet oyuncusu, attığı rövaşata golü hakkında tüylerinin diken diken olduğunu dile getirdi. Eren Derdiyok'un karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde..
O an hatırladığım topun çok güzel geldiği, pozisyon da çok uygundu. Şimdi izlerken tüylerim diken diken oluyor. 10 kere denesem bir kere olurdu. Sneijder antrenmanlarda da böyle güzel toplar atıyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Antrenmanda çalıştınız diye böyle goller atamazsınız. Orhan Hocayla beraber bu vuruşlara çalışıyoruz ama önemli olan o anki duruşumuz. Leverkusen'de de böyle bir golüm vardı. Bence en güzeli bu oldu. 
Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, bugün burayı büyük ölçüde doldurdular. Bizi desteklediler, itici güç oldular. Genel olarak iyi bir futbol oynadık daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Beşiktaş maçı öncesi bu maçı kazanmak önemliydi. Keşke Vodafone Arena'ya 4'te 4 ile gidebilseydik. Ama yine de motive bir şekilde Beşiktaş maçına hazırlanacağız. Takım oyunu benim için daha önemli. Şampiyonluğa oynuyoruz. Buna katkı sağlıyorsam gol krallığına karşı değilim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0