Wesley Sneijder: Bir hedefimiz var ve buna yürüyoruz..

Süper Lig'in dördüncü haftasında Çaykur Rizespor ile evinde karşılaşan ve sahadan 2-0 galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Wesley Sneijder basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rizespor karşısında Galatasaray forması altında 100. lig maçına çıkan Hollandalı oyuncu, dalya dediği karşılaşmada Eren Derdiyok'a iki kez golden önceki pası veren isim oldu. Wesley Sneijder'in karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde..

Açıkçası dün 100.lig maçıma çıkacağımı duyduğumda çok şaşırdım. 3.5 - 4 sezondur burada forma giyiyorum ve ilerleyen yaşıma rağmen bu kadar maça çıkmış olmam zor ama çok güzel. Takımın bu akşam galip gelmesi benim maç sayımdan daha önemli. Bir hedefimiz var ve hedefimiz belli. Şampiyonluk yolunda aldığımız bu galibiyet için mutluyum.
 
Galatasaray'da forma giymekten, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım 100 maç daha oynarım. Burası benim ikinci ailem gibi. O yüzden buradan gitmem, burayı bırakmam için benim için bir sebep yok. Maç sonu oğlum sahaya indi ve taraftarlarla olan kutlamalarda bana eşlik etti. Artık onu maçlara daha fazla getirmeyi düşünüyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0