Fernando Muslera: Lütfen bir daha..

Süper Lig'de dördüncü hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor karşısında sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Fernando Muslera basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rizespor karşılaşmasında kalesini gole kapatan Uruguaylı file bekçisi, haftaya oynanacak olan Beşiktaş maçına değinerek önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı. 122 gün sonra taraftarın önüne çıktıklarını hatırlayan Fernando Muslera'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bizim için çok önemli bir maçtı. İlk yarı topu ayağımızda tuttuk ama rakip kaleye gidemedik. İkinci yarı daha çok rakip kaleye gidip daha çok pozisyon bulduk. Derbi öncesi iyi bir futbolla iyi bir sonuç aldık. Eren mükemmel bir forvet, çok şanslıyız ki o bizim takımımızda. Attığı ilk golü yalnızca alkışlayabilirim çünkü o seviyede o topa vurmak için çok esnek de olmak gerekiyor. Kendisini tebrik ediyorum, alkışlıyorum. 
Taraftarlarımız ligin ilk maçında cezalı oldukları için bizi yalnız bırakmışlardı. Uzun bir aradan sonra taraftarımızın karşındaydık. Bugün buraya geldiler, stadın büyük kısmını doldurdular. Onların önünde daha güçlü hissediyor, daha iyi oynuyoruz. Lütfen bir daha ceza almasınlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0