Ergin Ataman: Euroleague'de Top 8 yapmak istiyoruz!

Galatasaray Odeabank baş antrenörü Ergin Ataman, İstanbul’da düzenlenen Euroleague basın toplantısının ardından Eurohoops’tan Semih Tuna'ya özel açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin gelecek yıllarda Avrupa basketbolunun zirvesinde yer alacağını söyleyen başarılı antrenörümüz, kamp dönemi hakkında da açıklamalarda bulundu. Röportajdan satır başları ise şu şekilde..

**Final Four Avrupa Basketbolu’nun zirvesi. İstanbul’da yapılacak olması seyirciler için çok keyifli olacak. Geçen yıl Berlin’deki Final Four’a Türkiye’den 7-8 bin kişi gitmişti. Burada önemli olan bir Türk takımı orada yer alabilecek mi... 
**Ekonomik güç Türkiye’de. İlgi Türkiye’de. Cumhurbaşkanı’ndan itibaren devletin üst kademesi basketbola ciddi bir yakınlık duyuyor. Devlet bu spora ilgi gösteriyor, halk seviyor, kulüpler yatırım yapıyor ve sponsorlar da destek veriyor. 
**Euroleague çok zorlu bir arena. Kendi sahamızdaki maçları kazanıp, dışarıdaki maçlardan da birkaç galibiyet çıkarıp kendimizi ilk 8’e atmak istiyoruz. Galatasaray’ın bütçesi, Euroleague’de yer alan takımlar arasında 11. veya 12. sırada. Bizden daha yüksek bütçeli 4-5 takımı geride bırakmaya çalışacağız. Bakalım neler olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0