Galatasaray Odeabank ikinci uzatmada galip!

Geçtiğimiz sezonu Eurocup şampiyonu olarak tamamlayan ve bu sezon mücadele edeceği Euroleague'de başarılı olmak isteyen Galatasaray Odeabank hazırlıklarını Rusya'da yaptığı maç ile sürdürdü. Bir önceki gün karşılaştığı ve son çeyrekte ki etkili oyunu ile 77 - 80 mağlup ettiği Khimki Moskova ile bir kez daha karşılaşan ekibimiz, bu seferde iki kez uzatmaya giden maçı 83 - 85 kazandı. Bu maçta sakatlıkları süren Ege Arar, Vladimir Micov ve bir önceki maçta sakatlanan Alex Tyus ile Jon Diebler mücadele etmedi.

Karşılaşmaya Justin Dentmon, Sinan Güler, Emir Preldzic, Deon Thompson ve Tibor Pleiß beşi ile başlayan ekibimiz, Emir Preldzic ve Tibor Pleiß ile etkili olduğu ilk çeyreği 22 - 21 geride tamamladı. İkinci çeyrekte Sinan ve Schilb'in de devreye girmesiyle başa baş mücadeleye devam eden Galatasaray Odeabank soyunma odasına 34 - 33 geride girerken, ilk yarıda Emir Preldzic 7 sayı; Tibor Pleiß 6 sayı; Blake Schilb 5 sayı; Sinan Güler ise 4 sayı ile oynadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da ilk yarısı kadar çekişmeli başlarken; kısır geçen 3. periyotta 5. dakikayı Rus ekibi Khimki Moskova 40 - 38 önde geçti. Periyotun kalan kısmı karşılıklı basketlerle geçilirken ekibimiz maçın karar periyotuna 49 - 47 geride girdi. Karşılaşmanın son çeyreğine etkili başlayan taraf Galatasaray Odeabank olurken karşılaşmanın son 7 dakikasına 50 - 52 üstünlüğümüz ile girildi. Bu dakikadan sonra Rus ekibi Amerikalı oyuncusu EJ Rowland ile etkili olurken, Galatasaray Odeabank rakibine Emir Preldzic ve Justin Dentmon ile cevap verdi ve karşılaşma 67 - 67 ile uzatma periyotuna taşındı.

Karşılaşmanın uzatma periyotunda günün suskun isimlerinden Russ Smith devreye girerken iki takım birbirlerine bir kez daha üstünlük kuramayınca karşılaşma 79 - 79 ile ikinci kez daha uzatmaya gitti. Birinci uzatma periyotunda attığımız 12 sayının 9'u ise Russ Smith'ten geldi. Karşılaşmanın ikinci uzatma periyotunda ise Justin Dentmon ve Blake Schilb ile etkili olan ekibimiz sadece 4 sayı yediği 5 dakikadan sonra karşılaşmayı 83 - 85 kazanırken hazırlık maçlarındaki galibiyet serisini 6. maça çıkardı.

Karşılaşmanın istatistik detayları..
Russ Smith 12 sayı – 1 ribaund – 4 asist
Emir Preldzic 16 sayı – 2 ribaund – 5 asist
Deon Thompson 8 sayı – 11 ribaund – 8 asist
Blake Schilb 10 sayı – 3 ribaund – 2 asist
Tibor Pleiss 14 sayı – 8 ribaund – 1 asist
Austin Daye 3 sayı – 10 ribaund – 1 asist
Sinan Güler 4 sayı – 4 ribaund – 2 asist
Justin Dentmon 18 sayı – 6 ribaund – 6 asist
Göksenin Köksal 1 ribaund – 2 asist


Karşılaşmanın istatistik kağıdı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0