Galatasaray Odeabank'a taraftarından destek!

Bir sezonluk aranın ardından yeniden ait olduğu Euroleague arenasına geri dönen ve yenilediği kadrosuyla hedeflerini yükselterek İstanbul'da düzenlenmesi beklenen Final Four organizasyonuna katılmak isteyen Galatasaray Odeabank, bu yolda taraftarından beklediği yardımı alacak gibi görünüyor. 


Yeni sezonda Avrupa ve lig maçlarını kapsayacak kombine biletleri Mayıs ayında satışa çıkartan ancak yüksek fiyatları nedeniyle büyük tepki gören Galatasaray Basketbol Şubesi, fiyatlarda %50 indirime gitmiş ve 3 haftalık dönemde yaklaşık 2.000 kombine bilet satılmıştı. İndirim döneminin ardından kombine bilet satışları neredeyse durma noktasına gelirken, koçumuz Ergin Ataman'ın koyduğu "7.000 kombine" hedefinden sonra yönetiminde bilet fiyatlarında indirim yapmasıyla satışlar yeniden hareketlendi. 

Fiyatlarda indirime gidildikten sonra yaklaşık 1 aylık dönemde 3.000 kombine satan Galatasaray Basketbol Şubesi toplamda 5.000 kombine satarak hedefine biraz daha yaklaştı. (Kaynak: GS Basket)

Ancak bu rakam yeterli değil! Durmak yok! Avrupa arenasında takımımızı desteklemeli ve her alanda en iyisinin Galatasaray olduğunu kanıtlamalıyız! #Hedef7000Kombine 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0