Galatasaray'da Riekerink devrimi!

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, A takım teknik direktörü olmasına rağmen altyapıyı da ihmal etmiyor. Galatasaray'a ilk olarak altyapı koordinatörü olarak gelen ve altyapı antrenörlüğü konusunda uzman olan Hollandalı çalıştırıcı, bu sabah A takımı çalıştırıp öğle saatlerinde de basın toplantısı düzenledi. Öğleden sonra da son sürat mesaiye devam eden Riekerink, Galatasaray altyapısının 'altın jenerasyonu' olarak görülen U17 takımının antrenmanına katıldı.


DİĞER ANTRENÖRLERE DERS VERDİ
Galatasaray'da ilk defa bir teknik direktör bizzat altyapı takımını çalıştırırken, antrenmanı tek başına yaptıran Riekerink, diğer tüm altyapı antrenörlerine de idmanı kenardan izlettirerek onlara ders verdi. 

U17 Milli Takımı'na 9 futbolcu gönderen Galatasaray U17 takımının, ileride A takıma en az 5 futbolcu vermesi bekleniyor.

Kaynak: Gamaspor

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0