Levent Nazifoğlu: Bizi başka takımlarla karıştırmayın..

Çaykur Rizespor karşısında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak zirvedeki iddiasını sürdüren Galatasaray'da karşılaşma sonrasında futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Riekerink'in beyefendi bir mizaca sahip olduğu için basın mensupları tarafından saçma sapan sorulara maruz kaldığını dile getiren Nazifoğlu, basın mensuplarını sert bir şekilde uyarırken, taraftarlara da teşekkür etti. Levent Nazifoğlu'nun karşılaşma sonrası açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Biz Eren'i öyle goller atacak diye aldık. Kendisini tebrik ediyorum, bugün çok güzel goller attı. Aynı şekilde, Tolga Ciğerci'yi aldığımız zaman "Bu adamı nereden buldunuz, Galatasaray'da oynayamaz" dediler. Eleştirirken, tebriği de yapmak lazım. Uzun zamandır Ali Sami Yen Arena'da tribünlerin 'üç, üç' diye tempo tutmasını özlemiştik. Bugün buraya gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tribünlerin dolmasında bilet fiyatları tabi ki önemli. Bu fiyat politikasını devam ettirmek istiyoruz.
 
Hafta içinde suni bir gündemle de uğraştık ama kazandık. Riekerink'e Sneijder ile ilgili çok densiz bir soru soruldu. Sneijder mi kadroyu yapıyor diye soruyorlar. Bu soruyu başkasına sorabiliyor musunuz? Bu adam kibar diye böyle soru soruluyor. Hoş değil. Maç önü gelip başarılar diliyorum. Maç sonu da gelip tebrik ediyorum. Teknik durumlarda müdahale edilmez. Tarihimizde böyle bir şey olmadı. Burası Galatasaray kulübü. Bizi başka takımlarla karıştırmayın!  
Derbi üç sonuca da açık bir maç. Beşiktaş güzel bir atmosferde iyi oynuyor. Biz de Galatasaray olarak galibiyet için maça çıkacağız. İki taraf için de zor bir mücadele olacak. Daha az hata yapan taraf galip gelecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0